Hoe gebruik je onze Karitree producten het beste?

Shea boter is van nature een product wat mee gaat met de temperatuur waar het zich in bevindt. Staat het in een koude omgeving, wordt het wat harder, staat het in een warme omgeving, dan wordt het zachter. Dit geldt ook voor de body oliën.Het mooie ervan is dat het dus ook direct de temperatuur van je huid aanneemt. Op het moment dat je een klein beetje in je handen neemt, smelt het en wordt het een super gemakkelijk smeerbare body butter en/of olie. 

"A little goes a long way" en dat is precies wat onze producten doen, je hebt maar een klein beetje per keer nodig en bovendien gaan ze eindeloos lang mee, alhoewel we ook (met een knipoog) zeggen dat als je ze langer dan een jaar op je schapje hebt staan, je het verkeerde product gekozen hebt. De eerste keer dat ik met de boter smeerde, pakte ik natuurlijk véél te veel en had ik gelijk genoeg om me helemaal in te smeren, maar zo heb ik het dan ook geleerd!

Wat betreft onze natuurlijke zeep voor hand en body geldt dat we gebruik voor het hele lichaam aanraden en als je van natuurlijke producten in je haar houdt, is er ook niets mis mee om je haar er mee te wassen! Het is een hydraterende, traditionele zachte zeep op basis van shea olie, cocosnoot olie en olijf olie, verrijkt met essentiële oliën (lemongrass en lavendel) en zeer vriendelijk voor het milieu. De zeep die wegspoelt door de goot bevat geen enkele schadelijke stof voor het milieu!! 

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd